Medlemsskab

Som medlem af Sunds Forenings Fitness får du adgang til et nyt moderne motionscenter, samt instruktion af frivillige Forenings Fitness uddannede instruktører.

Der er fri holdtræning, samt opfølgning af eget træningsprogram.

Som medlem kan du træne i centret så ofte du har lyst indenfor åbningstiderne.

Alle nye medlemmer SKAL vejledes og have udarbejdet et træningsprogram af en instruktør før træning kan starte. Aldersgrænse 15 år eller personen i løbet af det indeværende kalenderår fylder 15 år.

Kom og kig

Interesserede kan komme og se Sunds Forenings Fitness. Her kan du få en uforpligtende introduktion ved henvendelse på info@sundsff.dk. Skriv dit telefonnummer i henvendelsen, så vil vi kontakte dig og aftale et tidspunkt som passer dig.

Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål, få hjælp med at tilmelde sig og få betalt.

Ved betaling modtages Visa/Dankort, MasterCard og Visa, og man bedes medbringe en mobiltelefon for at modtage koden, som kan sendes på sms eller mail.

Her modtages Dankort Visa Visa-Electron MasterCard via vores hjemmeside, ingen kontant betaling.

Adresse

Idrætsvej 2

7451 Sunds

Kontakt


  Åbningstider

  Mandag – Fredag 05:30 – 22:00

  Lørdag – Søndag 07:00 – 22:00

  Alle nye medlemmer SKAL vejledes af en instruktør før medlemsskabet kan starte – aldersgrænse min. 15 år

  Som udgangspunkt er døren altid lukket, så husk din nøglebrik for at låse dig ind. Fitness lokalet er kun for medlemmer, gæster må ikke medtages. Med den fleksible åbningstid til gavn for alle medlemmer, er vi også nødt til at holde fast i princippet at kun de personlige nøglebrikker giver adgang. Som kontrol registrerer vi brugen af nøglebrikker eventuelt sammenholdt med videoovervågningen, og vi udtager stikprøver lejlighedsvist.

  Kig indenfor

  Find os

  Sunds Forenings Fitness findes i Multicenter Sunds på Idrætsvej 2, vi har indgang og omklædningsrum mellem mødelokale 1 og Multihallen – lige til venstre for hovedindgangen – vi glæder os til at se jer i centret 🙂