Hvad er Sunds Forenings Fitness

Sunds Forenings Fitness blev stiftet ved en stiftende generalforsamling den 12. marts 2012, det er foreningens formål at tilbyde de enkelte medlemmer i foreningen et fleksibelt træningstilbud, der imødekommer individuelle behov for træning i en foreningsbaseret ramme. Samt gennem træning og andre kulturelle aktiviteter, at styrke sundhed, trivsel og fællesskab blandt foreningens medlemmer. Sunds Forenings Fitness åbnede 1. september 2012, hvor vi stod klar med instruktører der alle har gennemgået en uddannelse hos Forenings Fitness, i helt nye lokaler i forbindelse med Sunds Hallen. Lige nu er der muligheder for forskellige former for fitness, samt indoor cycling, med tiden vil der være mulighed for at der kan komme flere holdaktiviteter til.   Sunds Forenings Fitness er altså en ny forening i Sunds, som er uafhængig af de andre foreninger i Sunds. I kan læse mere om vores mål i vedtægterne.

Sunds Forenings Fitness er baseret på engagerede frivillige, der går meget op i at vi har et indbydende og moderne motionscenter, vores instruktører er uddannede igennem DGI og Bevæg Dig For Livet Fitness.

Når du er meldt ind i Sunds Forenings Fitness og har betalt kontingent som medlem, vil du have adgang til at benytte hele centret, og alle hold indenfor vores åbningstider. Vi gør hvad vi kan for at give et alsidigt tilbud til Sunds og omegn, og vi hører selvfølgelig gerne hvis der er ting vi kan gøre bedre, men også gerne hvis der er noget I synes er rigtig godt.

Find os på vores Facebook-side, start en dialog i vores Facebook-gruppe, og “tag” gerne SundsFF på Instagram (Eller brug vores hashtag #SundsFF) – vi vil så gerne høre fra jer 🙂 – men primært har vi til huse i Multicenter Sunds 🙂

Sunds Forenings Fitness er medlem af DIF og DGI, samt AntiDoping Danmark.

 

Generelle oplysninger

Sunds Forenings Fitness Idrætsvej 2 7451 Sunds Email: info@sundsff.dk CVR: 34157294

 

Vision for Sunds Forenings Fitness

”Vi træner ikke for at blive yngre, men for at blive ældre”

Sunds Forenings Fitness er en frivillig forening, der gør en forskel for medlemmerne.

Vi skaber et fællesskab for alle medlemmer der bygger på ansvar, anerkendelse og udvikling.

Sunds Forenings Fitness vil være byens samlingssted.

Vi vil skabe de bedst mulige rammer i samarbejde med vores medlemmer og skabe nye aktiviteter til fælles glæde for alle.

 

Bestyrelse

Annette Kopp

Formand

Rikke Elgård Poulsen

Kasserer

Mads Bach Dolberg

Sponsoransvarlig

Mette Nørgaard

SoMe-ansvalig

Jenni Thomassen

Næstformand

For mere information, kontakt os på info@sundsff.dk