Ud over holdtræning har vi også mange andre GRATIS tilbud til individuel træning, bl.a. instruktionstimer, konditest, kropsanalyse/vejning (body age), skitræning og meget mere.

 

Instruktionstimer

Alle medlemmer skal som udgangspunkt have en instruktionstime af en af vores instruktører, de kan bookes på vores bookingside her: Booking, men ikke nok med det, så kan man som medlem booke alle de instruktionstimer man har behov for, vores instruktører stiller sig gerne til rådighed for vejledning, og nye ideer til træning. Og hvis du bare har et par spørgsmål til en øvelse, så kontakt en instruktør, vi svarer gerne på spørgsmål, og kan som regel kendes på trøjen med Sunds Forenings Fitness logo

 

Body age/kropsanalyse vejning

Som et tilbud til de medlemmer der gerne vil følge udviklingen i træningen, tilbyder vi vejning med vores kropsanalyse vægt, her får du viden om fedt procent, fedtfri masse, vandmængde, muskelmasse, fysisk alder, BMI og meget andet. Vejning på denne vægt tilbydes kun med instruktør, da vi vil sikre os at tallene bliver tolket korrekt, du kan læse lidt mere om målingerne her

Vi har ingen faste tider, men I er altid velkommen til at tage fat i en instruktør eller skriv til info@sundsff.dk, så finder vi en instruktør til dig.

 

Konditionstest

Kom og få testet din kondition. Dette kan være en god hjælp til at planlægge, optimere og finde motivation til fitnesstræning. Konditallet fortæller noget om din krops evne til at transportere ilt rundt i kroppen i forhold til antal kg legemsvægt. Vi foretager en test nu, – og efter ca. 2 mdr. foretager vi endnu en test. På denne måde kan du selv følge med i, hvordan din træning udvikler sig.

I Sunds Foreningsfitness tilbyder vi 3 test – en Steptest, Bruce løbebåndstest og Watt-max cykeltest.

Skriv til info@sundsff.dk så finder vi en instruktør til dig.

Lidt om steptesten:
Testen er en gradvis stigende arbejdstest, hvor der anvendes en 20-35 cm bænk til opstigninger med et tempo, der gives fra et computerprogram eller en lydfil. Ved testens start er tempoet så langsomt, at der skal trædes op på bænken hvert 5. sekund. Tempoet øges gradvist, og det gælder om at følge rytmen så længe som muligt. Sluttiden omsættes til et kondital.

Lidt om løbetesten:
Med denne test kan du teste dit kondital på løbebånd uden at bruge puls eller andet udstyr. Du starter med 2,7 km/t og en hældning på 10%. Efter hver 3. min øges hældningen og hastigheden. Hvor langt kan du følge testen? Efterfølgende indtastes resultatet i en beregner, der omsætter resultatet til et kondital.

Lidt om cykeltesten:
Denne test foregår på en kondicykel og er en nem og præcis måde at finde dit kondital på. Testen er simpel at gennemføre og kræver, at vi bruger en kondicykel, der viser belastningen i watt. De første 2 min. køres der på 70 watt. Herefter øges der med 35 watt hvert andet minut, indtil belastningen ikke kan holdes. Efterfølgende registreres hvilken belastning (antal watt), der var den sidste du kørte på, samt hvor mange sekunder du kørte på denne. Dette omsættes til et kondital.

 

Skitræning

En skiferie stiller krav til din krop. Det kan være hårdt for muskler, sener og led at klare de mange timer på pisterne flere dage i træk.
Det er derfor nødvendigt at forberede kroppen med fysisk træning, så den er klar til den anstrengelse, det er at stå på ski. Fysisk træning er ikke kun nødvendigt for at undgå skader, men også for at du får mere ud af din ski tur. Jo bedre form du er i, desto bedre vil kroppen håndtere turene ned ad pisterne. Du vil kunne stå på ski i længere tid og med mere overskud.

 

Vi har fået lavet et rigtig godt træningsprogram til dig der skal stå på ski.

Programmet er tilrettelagt således du får god mulighed for at være i den helt rigtige form når du skal på skiferie.

Skriv til info@sundsff.dk så finder vi en instruktør til dig.

Skynd dig at komme i gang, så du får det bedste ud af skiferien.

 

Vi glæder os til at se dig i centeret!