Herunder kan du læse lidt om nogle af vores holdtilbud, feks. cirkeltræning, Indoor Fitness, Indoor cycling og Yoga. Holdtræning er gratis for medlemmer af Sunds FF. Holdene kører henover vintersæsonen, enkelte året rundt,

Senior-Cirkel- Daghold

Cirkeltræning kan bruges som suplement til det individuelle træningsprogram, hvis man enten har lyst til noget mere samvær ell, mere styrke/puls. Det er altid på repoet ved lysreguleringslampen. Vi har to hold i gang.

Samvær og styrke – med sved på panden og højt humør – Hver mandag, kl 9:30- 10:30

Træningen er en blanding af styrke-, balance- og kredsløbstræning med effektive øvelser i maskinerne, såvel som øvelser på gulvet, med håndvægte, stepbænke, boksning på bold og meget andet. Øvelserne er tilpasset alder og evt. skavanker, så alle kan være med.
Har du lyst til bedre balance, mere styrke i musklerne samt stærkere knogler, i fællesskab med andre glade seniorer, så er dette holdet for dig.
Ingen tilmelding, bare mød op

Indoor Fitness

 

Indoor Fitness med Lene og Jannie er træning for alle muskelgrupper samt pulstræning – og fra tid til anden også med lidt TRX blandet ind.

Kom forbi tirsdag og torsdag – så kan du prøve at være med. Der er plads til 10-12 personer på holdene.

Book her !

Indoor cycling

Indoor Cycling er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles på helt nye cykler samt med intelligent cycling. Så det foregår både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere… Alt imens musikken banker dit humør helt op.

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

Indoor Cycling er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte. Vi har flere timer i ugen, hvor du kan møde bl.a. Janet, Henrik og Annette.

Book her !

Indoor cycling – Senior

Senior indoor cycling er stort set som en begynder time, men er tiltænkt det lidt ældre publikum. Vi gør det bedste vi kan, og vi sætter pris på det sociale samvær. Kom og være med Hver onsdag, kl 9:00- 10:00 – Svend Erik er instruktør og hjælper dig tilrette!

Book her !

YOGA

I yoga forenes åndedræt og bevægelse i en serie af øvelser, som giver smidighed, styrke og balance. Yoga har en afstressende virkning og giver fokus.

Så har du en travl hverdag, kan det være, du skal prøve en Yoga “time”med Karen. Alle kan være med, både nybegyndere og øvede. Kom og vær med – hver tirsdag

Book her !

VEL MØDT!